Documentaire

DOCUMENTAIRE

Opening Brouwersnös Groenlo

 

 

100 jaar Grol Feijenoord clinic

 

Adriana Een Villa vol verhalen

Presentatie boek: Een villa vol verhalen.

 

Bloemencorso Lichtenvoorde 2018

Het op één na grootste bloemencorso van Europa: het bloemencorso Lichtenvoorde. Op 9 september heeft de ZSOM opnames gemaakt van dit corso met 4 camera’s en live ingesproken door 2 commentatoren. Geniet van dit bonte spektakel!

 

Bloemencorso Beltrum 2018

Bloemencorso Beltrum 2018. Ook dit jaar weer heeft de ZSOM met 3 camera ’s bij de Hassinkhof in Beltrum een 35 minuten durende tv-registratie gemaakt van het bloemencorso Beltrum, welke plaatsvond op zondag 2 september 2018. Tien grote corsowagens trokken samen met vele kleine wagens en muziekkorpsen door de straten van Beltrum!

 

Bloemencorso Winterswijk 2018

Op 25 augustus 2018 trokken de corsowagens door de straten van Winterswijk. Samen met RTV Slingeland heeft de ZSOM Omroep GRroenlo een live-tv registratie gemaakt van dit mooie corso, totaal met 4 camera’s en 3 presentatoren. Geniet van dit bonte spektakel!